Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-10-2018

El IV Pessebre vivent Xarel·lo en marxa

Potser t'agradaria compartir ...   
El IV Pessebre vivent Xarel·lo en marxa

 L’Agrupament Escolta els Xarel·los, entitat d’esbarjo amb la seu a Lletger, prepara la 4a edició del Pessebre vivent a Sant Jaume dels Domenys.

 

En les tres edicions anteriors totes les persones participants formaven part de l’entitat, tant infants com monitors i monitores. Enguany obren la porta a tothom que vulgui prendre part d’aquesta representació tradicional que es durà a terme en dos dies, el dissabte i el diumenge, 22 i 23 de desembre. Grans i petites seran benvingudes.

 

Les persones majors de 18 anys podran triar entre actuar amb un text assignat o sense. Els menors podran participar sense text. A més, es fa una crida a qui vulgui col·laborar voluntàriament en qualsevol dels processos que calen per muntar un esdeveniment que vol consolidar-se i que pretén créixer, per la qual cosa es traslladarà la ubicació, des de l’església parroquial de Sant Jaume, on s’ha fet els darrers anys, fins al Bosc de Can Pau, on es disposarà de més espai i permetrà que es puguin mantenir muntats els decorats durant les dues jornades.

 

A l’edició d’aquest any s’incorporaran novetats que s’aniran desvetllant les properes setmanes, tot, amb la voluntat de què el públic que hi assisteixi i les participants i voluntàries quedin igual o més satisfetes que en les darreres representacions. Formen part dels Xarel·los, infants de tota la comarca i de pobles de l’Alt Penedès.

 

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’entitat a través del correu electrònic pessebreviventcau@gmail.com o assistir a la reunió informativa que es farà el dia 9 de novembre a les set de la tarda, a la Casa de Cultura de Sant Jaume dels Domenys.

 

Potser t'agradaria compartir ...