Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-10-2018

Pont a la Pujada

Potser t'agradaria compartir...

Pont a la Pujada

L'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys recull en els pressupostos de 2018 el finançament per a la construcció d'un pont en el veïnat de la Pujada, per salvar el pas de la via intermunicipal, intercomarcal i interprovincial que creua la riera del Marmellar.

 

El pont que es preveu construir evitarà el trànsit dels vianants i dels vehicles per un pas que cada cop que plou queda negat i sovint impracticable. Les fortes pluges provocades pel pas de la tempesta tropical Leslie i els posteriors episodis que van donar com a resultat una pluja acumulada d'uns 300 litres per metre quadrat al municipi, han mantingut tallada a la circulació aquesta via que uneix el poble de Lletger amb el veïnat de la Roca, els municipis de Sant Jaume dels Domenys amb el de Castellví de la Marca, el Baix Penedès amb l'Alt Penedès i les províncies de Tarragona i Barcelona durant més de deu dies.

 

La sobtada pluja d’aquest passat divendres, dia 19 d'octubre, va fer pujar el nivell de l'aigua fins a cotes pocs cops vistes i, tot i que l'ajuntament va posar tanques per impedir el trànsit, algun agosarat les va retirar per tractar de creuar, quedant el vehicle immobilitzat amb dos passatgers que van haver de ser rescatats pels serveis municipals.

 

Si no hi ha res que ho impedeixi es licitarà l'obra de construcció del pont abans de finals d'any, amb la voluntat d'iniciar les obres i finalitzar-les durant l'any 2019.

 


181024 Aiguats 01.jpg
181024 Aiguats 02.jpg
Potser t'agradaria compartir...