Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-09-2018

Reciclem correctament i tots hi guanyarem

Potser t'agradaria compartir...

Reciclem correctament i tots hi guanyarem

La campanya d’informació i conscienciació que s’està fent al municipi de Sant Jaume dels Domenys està donant els seus fruits.

 

Properament disposarem de les dades que corroboren que ha augmentat la recollida selectiva dels residus generats tant en l’àmbit domèstic com en l’industrial i comercial.

 

La gran majoria dels veïns i veïnes estan fent una correcta separació dels residus que produeixen a les seves llars i que després dipositen en els contenidors corresponents, facilitant que el procés de tractament es faci cada cop amb més eficiència.

 

No obstant, encara hi ha persones que per desconeixement o per què no senten que la separació de residus sigui una qüestió efectiva per combatre els efectes negatius del canvi climàtic, originat entre d’altres per la incineració de residus que no han estat tractats, llencen residus en els contenidors que no els toca, provocant que el procés de tractament requereixi més esforços o que finalment s’hagi de tractar com a rebuig sense triatge.

 

Cada cop més els ciutadans i ciutadanes saben on i com han de tractar els residus. En cas de dubte però, poden contactar amb la informadora que els atendrà i respondrà les preguntes que se li facin, al correu electrònic reciclatge.stjaume@gmail.com

 

Recordeu, està a mans de cadascú de nosaltres assegurar un futur millor per a les generacions que ens segueixen. Petits gestos sumen i el benefici és molt gran.

 

Ajudeu-nos a millorar.

 

A la imatge que s’adjunta podeu veure quins són els residus que s’han de dipositar als contenidors marrons, els de la fracció orgànica, que són els que estan essent pitjor utilitzats i els que podrien donar un més gran benefici perquè, fent-ne un ús correcte, se’n pot fer adob per als cultius.

Potser t'agradaria compartir...