Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-07-2018

Es col·loquen pilones al carrer de la Carretera

Potser t'agradaria compartir...

Es col·loquen pilones al carrer de la Carretera

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha enllestit la col·locació de pilones al carrer de la Carretera, una de les vies principals de la vila.

 

El carrer de la Carretera és com s’anomena el tram urbà de la carretera TP-2125 que ve des del Vendrell fins a la plaça de Joan Roig, on s’ubica la casa consistorial. Des d’allà, neix la carretera TP-2442 que va fins al Pla de Manlleu i que en el nucli urbà es diu carrer de Prat de la Riba. El volum de trànsit és un dels més elevats del municipi ja que enllaça també amb les carreteres que duen a la Torregassa per un costat, Cornudella i Lletger per l’altre i va a donar a la carretera B-212 que duu fins a la Múnia i Vilafranca del Penedès.

 

 

En aquests dos carrers es concentren el gros dels comerços del poble. Alguns dels usuaris que s’hi desplaçaven en els seus vehicles, els deixaven estacionats a sobre de les voreres per fer les compres o gestions, dificultant el pas dels vianants i, sobretot, de les persones amb la mobilitat reduïda que fan ús de cadires de rodes o de les persones que van amb cotxets per a infants o carros de la compra.


180717 Pilones 02.jpg
Potser t'agradaria compartir...