Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-07-2018

13 Cursa Campi qui Pugui

Potser t'agradaria compartir ...   
13 Cursa Campi qui Pugui

 El diumenge, dia 5 d’agost, dins dels actes de la Festa Major del Papiolet, els Arrabassers del Papiolet juntament amb l’ajuntament, organitzen la 13a edició de la cursa Campi qui Pugui.

 

La sortida es farà a les 9 del matí a la plaça del Papiolet i recorrerà 10 km per camins per l’Ortigós i la Torregassa, per acabar un altre cop a la plaça.

 

Les inscripcions es poden fer fins a què s’exhaureixin les 200 places. Fins al dia 29 de juliol tindran un preu de 12 € i donaran dret a escollir la talla de la samarreta. Des del 30 de juliol fins al 2 d’agost les inscripcions tindran un recàrrec de 3€ i no es podrà escollir la talla de la samarreta.

 

Els organitzadors han previst una zona d’aparcament i servei de guarda-robes i dutxes. Durant la cursa hi haurà diferents punts d’avituallament on els participants podran trobar líquids a la seva disposició.

 

En acabar la cursa es farà el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les 10 categories, per edat i gènere, que hauran de comptar amb un mínim de 3 inscrits cadascuna. Finalment es farà el sorteig dels lots amb productes cedits per les empreses col·laboradores.

 

Podeu fer la inscripció i consultar les bases al web http://www.cursacampiquipugui.com/

Potser t'agradaria compartir ...