Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-06-2018

La fibra òptica arriba a Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

La fibra òptica arriba a Sant Jaume

La fibra òptica de 1.000 Mb ja és una realitat a Sant Jaume. S’ha dut el cablejat fins al nucli de Sant Jaume i s’ha començat a connectar als usuaris que estaven interessats. Actualment s’està treballant per donar cobertura al barri de l’Arquet i al Polígon de l’Empalme. El següent pas serà estendre la xarxa cap a Cornudella i Lletger des de Sant Jaume.

 

L’ajuntament està fent gestions amb la companyia operadora Adamo, responsable de la infraestructura, per a què acceleri les feines de portada del cablejat al Papiolet, la Torregassa i la urbanització el Papagai, que el rebran des de Llorenç del Penedès.

 

Per a iniciar el desplegament de la xarxa calien 180 usuaris que omplissin un formulari mostrant el seu interès, aquest nombre es va assolir ràpidament, arribant als 276 en el moment en què van començar les feines.

 

També des de l’ajuntament, es convocarà als veïns dels nuclis de l’Hostal i de la Carronya per informar-los de la possibilitat de dur-los la fibra òptica fins als seus habitatges, per a la qual cosa caldrà un mínim d’interessats.

 

L’objectiu és que totes les llars del municipi puguin disposar de connexió a internet a molt alta velocitat, ja que avui en dia l’ús de les noves tecnologies és una oportunitat de fer negoci, entre d’altres, per a les persones que treballen des de casa i per a les empreses que s’enfronten al repte de la globalització.

Potser t'agradaria compartir...