Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-06-2018

Renovació de material al Punt TIC

Potser t'agradaria compartir...

Renovació de material al Punt TIC

 

Aquest mes de juny, el Punt TIC de Sant Jaume dels Domenys ha vist renovada i ampliada la seva dotació d’ordinadors, que ha passat de 8 a 14 unitats. La Xarxa de Punt TIC, depenent de la Direcció General de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que té un acord signat amb l’ajuntament, ha fet entrega i posat en marxa 9 nous ordinadors, que han servit per ampliar l’oferta existent i substituir part del maquinari que s’havia quedat obsolet. 

 

Aquests 9 equips són de nova generació i es conformen d’una pantalla de gran format que integra els components propis d’un ordinador com són el disc dur, la targeta gràfica o el processador. El seu sistema operatiu, seguint amb la política de reducció de costos potenciant l’ús de programari lliure de llicències, és l’Ubuntu i duu instal·lats navegadors, paquet d’oficina i altres programes que tampoc no els calen llicència.

 

L’ampliació i renovació del maquinari suposa una gran millora per als usuaris i permetrà acollir més alumnes a les classes que es fan. Així mateix es podrà seguir organitzant activitats relacionades amb les noves tecnologies i posar l’equipament a disposició de les entitats per a què en facin ús amb més qualitat.

 

 

Potser t'agradaria compartir...