Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-04-2018

L'ajuntament fa entrega d'un DEA al Parc de Bombers Voluntaris de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

L'ajuntament fa entrega d'un DEA al Parc de Bombers Voluntaris de Sant Jaume

 El passat dia 18 d’abril, l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys va fer entrega d’un dispositiu desfibril·lador extern automàtic al parc de bombers voluntaris de la població.

 

A l’acte va ser present el Cap de la Regió d’Emergències de Tarragona, l’inspector Albert Ventosa, juntament amb diversos bombers voluntaris membres del parc. L’alcalde, en Magí Pallarès, els va lliurar el dispositiu DEA especialment dissenyat per ser transportat. Aquesta unitat mòbil els permetrà dur-la en totes les sortides que fan per tal d’atendre a qui calgui en cas de necessitat. Properament l’ajuntament organitzarà una formació en l’ús del desfibril·lador per als membres del parc de bombers i en el futur es continuaran fent d’altres formacions per a la població en general, com ja se n’han fet en els darrers anys. Sant Jaume dels Domenys disposa de diferents punts repartits pel municipi on hi ha instal·lats DEA i prop d’una cinquantena de veïns i de veïnes han fet la formació.

 

En el mateix acte es va fer el traspàs de poders entre el Magí Pallarès, fins a la data Cap del parc de bombers voluntaris de Sant Jaume, i l’Òscar Saladie, qui el substituirà al front del parc, amb en Roger Rovira com a sotscap. Ambdós van ser escollits recentment pels 14 bombers voluntaris adscrits al parc. En Magí Pallarès, per jubilació, passarà de l’escala activa a l’escala de veterans.

 

Potser t'agradaria compartir...