Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

06-04-2018

Presentació de la campanya de reciclatge al Baix Penedès

Potser t'agradaria compartir ...   
Presentació de la campanya de reciclatge al Baix Penedès

El Baix Penedès està a la cua del reciclatge a Catalunya i al mateix temps encapçala la llista de més persones aturades. Són dues problemàtiques que s’intenten abordar en un nou Pla d’Ocupació del Consell Comarcal finançat pel SOC.

 

S’ha contractat 31 persones que estaven a l’atur per informar la ciutadania sobre com reciclar correctament. Al mateix temps recullen dades que serviran per examinar els punts febles en recollida selectiva al Baix Penedès. La iniciativa és pionera a Catalunya.

 

A Sant Jaume dels Domenys s’han incorporat a la campanya 3 informadors ambientals que us explicaran què podem fer per separar correctament els residus i us ajudaran amb tots els dubtes que tingueu en matèria de residus municipals (fraccions de recollida, horaris, deixalleria, bon ús dels contenidors, etc).

 

Durant tot un any restaran a la vostra disposició. Si voleu fer-los arribar qualsevol consulta, suggeriment o comentari no dubteu en posar-vos-hi en contacte quan els veieu pel poble. També podeu escriure a reciclatge.stjaume@gmail.com o trucar al telèfon 977677113.

 

Podeu veure el vídeo de la presentació AQUÍ.

Potser t'agradaria compartir ...