Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-03-2018

Concurs de disseny de la samarreta de la Festa Major 2018

Potser t'agradaria compartir ...   
Concurs de disseny de la samarreta de la Festa Major 2018

La secció jove del Centre Excursionista de Sant Jaume dels Domenys, els Festucs, organitza, amb la col·laboració de la Comissió de Festes i l’Ajuntament, un concurs de disseny de l’estampació que lluirà la samarreta de la Festa Major 2018.

 

Tothom hi pot participar presentant propostes inèdites on el tema sigui la festa, la cultura i la tradició de la Festa Major. Les obres poden ser de tècnica lliure i han de ser aptes per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fosforescents o amb relleus.

 

Els originals s’han de lliurar a Instal·lacions Batet (c. de la Carretera, 7) pels matins, o a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) per les tardes, fins al dia 6 d’abril.

 

Un jurat format per exmembres de l’entitat, de la junta actual i una persona experta en el món del disseny, dictaminarà l’obra guanyadora, que podrà ser utilitzada per a l’edició de cartells, programes de mà, invitacions, anuncis o qualsevol altre actuació relacionada amb la promoció de la Festa Major.

 

El premi a la persona autora de l’obra seleccionada com a guanyadora serà de 60 € en metàl·lic i l’estampació de la imatge en la samarreta de la Festa Major.

 

Consulteu les bases del concurs en l’arxiu annexat. 

Potser t'agradaria compartir ...