Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-02-2018

Campanya per al foment de la separació selectiva de residus

Potser t'agradaria compartir...

Campanya per al foment de la separació selectiva de residus

 Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de l'inici d'una campanya per al foment de la separació selectiva de residus a nivell comarcal, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, gràcies a un pla d'ocupació que permetrà donar feina a aturats de la comarca, i amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya i els Sistemes Integrats de Gestió Ecoembes i Ecovidrio.

 

Els nivells de recollida selectiva de tota la comarca són força baixos i cal la implicació de la ciutadania per millorar-ho. Disminuint el nombre de residus i separant-los correctament contaminarem menys i podrem tornar a aprofitar aquests materials. De ben segur que amb la col·laboració de tothom aconseguirem no només bons resultats per al medi ambient, sinó també importants millores socials, de salut i també econòmiques.

 

A Sant Jaume dels Domenys s’incorporaran a la campanya 3 informadors ambientals que us explicaran què podem fer per separar correctament els residus i us ajudaran amb tots els dubtes que tingueu en matèria de residus municipals (fraccions de recollida, horaris, deixalleria, bon ús dels contenidors, etc).

 

Durant tot un any restaran a la vostra disposició. Si voleu fer-los arribar qualsevol consulta, suggeriment o comentari no dubteu en posar-vos-hi en contacte quan els veieu pel poble. També podeu escriure a reciclatge.stjaume@gmail.com o trucar al telèfon 977677113.

 

Agraïm la vostra col·laboració.

Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...