Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-02-2018

26 de febrer: xerrada d'orientació acadèmica i professional per a pares i alumnes de 3r i 4t d'ESO

Potser t'agradaria compartir...

26 de febrer: xerrada d'orientació acadèmica i professional per a pares i alumnes de 3r i 4t d'ESO

L’Oficina Jove del Baix Penedès, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, organitza unes xerrades d’orientació acadèmica i professional per a pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO als instituts.

 

L’institut de referència per als alumnes empadronats a Sant Jaume dels Domenys és el Coster de la Torre, a la Bisbal del Penedès. La xerrada es farà el dia 26 de febrer a les sis de la tarda i està oberta a totes aquelles persones que vulguin informació sobre les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO.

 

Les orientadores que conduiran la xerrada donaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional. Elements com el coneixement d'un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals...) i els condicionants de

l'elecció. Les alternatives de formació al finalitzar els estudis d’ESO, amb el Graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l'oferta vigent, tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides. Els contactes i les fonts d'informació de referència necessàries.

 

Les persones interessades poden assistir a qualsevol de les xerrades que es fan als diferents instituts. Comproveu els llocs, els dies i els horaris en el cartell que acompanya aquesta informació.

Potser t'agradaria compartir...