Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-09-2017

Oferta de treball: mossos de magatzem per a l'empresa ID Logístic

Potser t'agradaria compartir...

Oferta de treball: mossos de magatzem per a l'empresa ID Logístic

El SOM (Servei d’Ocupació Municipal) de la Bisbal del Penedès ha impulsat una xarxa a la comarca per coordinar les actuacions per combatre l’atur al Baix Penedès. El projecte preveu treballar de forma conjunta quan s’instal·lin empreses en els nostres municipis i aquestes empreses siguin demandants d’un nombre important de llocs de treball.

 

S’ha establert que cada municipi farà la difusió entre la seva població, de les ofertes que arribin. En primera instància les persones interessades en les ofertes existents, s’hauran d’adreçar al seu servei municipal. A Sant Jaume dels Domenys, l’àrea d’Ocupació de l’ajuntament, que inclou les regidories de Formació i Ocupació, d’Indústria i de Promoció econòmica, ha disposat que l’atenció a les persones interessades es faci des de la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8), on el tècnic de la Borsa de Treball municipal gestionarà i s’encarregarà de transmetre les peticions d’acord amb el protocol dissenyat.  

 

Serà el tècnic designat qui doni la informació als usuaris i qui aculli les demandes que seran trameses al servei municipal del poble on estigui ubicada l’empresa que ofereix els llocs de treball. En una segona etapa, serà aquest servei municipal qui es posi en contacte amb els candidats per assignar-los un dia i hora per fer les entrevistes de selecció de personal de l’empresa.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén agilitzar la gestió dels recursos existents  i facilitar la contractació de residents al Baix Penedès.

 

La primera oferta sorgida d’aquest treball en xarxa ve de la Bisbal del Penedès, on l’empresa ID Logístics està construint naus industrials al municipi. Per iniciar l’activitat demanda 150 llocs de treball d’una oferta concreta, mossos de magatzem, que més endavant serà ampliada amb llocs de diferent tipologia.

 

Les persones interessades han de tenir necessàriament experiència en radiofreqüència, picking i transpaleta elèctrica. Les que compleixin els requisits i vulguin optar a la selecció, han de dur un currículum a la biblioteca de Sant Jaume (Casa de Cultura), de dilluns a divendres de 16.00 a 17.30 h.

Potser t'agradaria compartir...