Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-03-2017

Èxit de la Setmana de l'Esport

Potser t'agradaria compartir...

Èxit de la Setmana de l'Esport

Tot va començar el diumenge, dia 5, amb la desena edició del cros escolar que va comptar amb un total de 600 corredors i corredores en les diferents categories. L'endemà, dia 6, i durant tota la setmana en horari escolar, a l'escola els Quatre Vents els alumnes varen poder tastar diverses modalitats d'esports, la majoria poc comuns per als alumnes, com ara el tir amb arc, el bàdminton, la petanca, els escacs o una pràctica d’escalada en un rocòdrom mòbil que es va instal·lar a la pista de l'escola, el qual va fer gaudir de valent els nens i nenes de l'escola i també a tots aquells que el varen voler provar durant l'estona que va estar obert al públic en general. Arribant al final de la setmana escolar, el divendres es van entregar els diplomes, medalles i copes als alumnes que varen participar dels diferents esports. Cal destacar la gran implicació de tot l'equip docent de l'escola els Quatre Vents que es va bolcar de valent en aquesta segona Setmana de l’Esport.

 

A banda de les activitats que es van fer a l’escola, també vàrem gaudir d'entrenaments runners organitzats per l'equip local de corredors, anomenats Butirunners, els quals ens van organitzar dues sortides, dimarts i dijous, una per asfalt i l'altre per camins per a pujar fins al Castellot.

 

Arribàvem al cap de setmana i el dissabte teníem un cita amb el zumba. Un bon grup de valentes i valents van desafiar la calor i durant més d'una hora no van parar de ballar a un ritme frenètic els diferents ritmes que dirigien els professors i professores.
Ja per acabar aquesta setmana, el diumenge de bon matí, podíem gaudir de diferents cursets i de l’aprenentatge al camp de golf de Sant Jaume amb la modalitat de pitch & putt. Amb olor de gasolina i el soroll dels diferents vehicles, l'Escuderia Penedès ja tenia els motors engegats i preparats per a la VIII Pujada a les Ventoses, cursa automobilística que aplega corredors de tota Catalunya i d’Andorra. Una jornada que va transcórrer amb una gran afluència de públic repartit tan al llarg dels 7 km de recorregut com en la zona habilitada per a què els participants posessin a punt el seu vehicle per tal d'aconseguir el millor temps en la prova.

 

Ja per acabar, donar les gràcies a tots els que han fet possible aquesta Setmana de l'Esport i pensar en la tercera edició, esperant que tothom hagi gaudit amb els tots els  actes organitzats.

 

Salut,

Marc Palau Morgades

Regidor d’Esports

Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...