Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-03-2017

Sant Jaume acull un curs de premonitors per Setmana Santa

Potser t'agradaria compartir...

Sant Jaume acull un curs de premonitors per Setmana Santa

El Jove Baix Penedès organitza cursos en el món del lleure que s'imparteixen en diferents municipis del Baix Penedès. A Sant Jaume es farà el de premonitors de lleure, adreçat a joves de 15 a 17 anys.

 

Aprofitant les vacances de Setmana Santa, les vint hores del curs, es repartiran entre els dies 11, 12 i 13 d'abril, el dimarts i el dimecres de 10.00 a 14.00 h i de 15.30 a 19.30 h, i el dijous només pel matí, de 10.00 a 14.00 h, a les dependències de l'escola els Quatre Vents. Les inscripcions es poden fer des del dia 13 de març, en qualsevol dels PIJ (Punt d'Informació Juvenil) de la comarca. A Sant Jaume està a la Biblioteca de la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) i obre de dilluns a divendres de 16.00 a 19.30 h.

 

Els joves i les joves interessades hauran d'omplir el full de matrícula que se'ls donarà al PIJ, lliurar l'autorització signada pel pare/mare/tutor, dues fotografies mida carnet, una fotocòpia del DNI i abonar els 35 € que costa el curs. Hi ha places limitades i s'atendran per ordre de sol·licitud. És informació al PIJ de Sant Jaume.

 

El curs de premonitors és un bon incentiu per a què, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure. S'ha d'entendre aquesta formació com a un element de creixement personal i no com a una sortida professional. L'objectiu general del curs consisteix en què l'alumne acabi amb una visió àmplia i general del món del lleure i hagi conviscut amb els seus companys de curs amb la mateixa metodologia utilitzada en aquest món, havent practicat diverses tècniques educatives com jocs i tallers i sigui conscient que la dinamització a partir d'activitats de lleure només és possible si s'hi impliquen en l'organització i en la gestió de les mateixes i que l’educació en el lleure encara es pot dur a terme des del voluntariat.

 

Potser t'agradaria compartir...