Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-02-2017

@meteodomenys. Sant Jaume ja té Twitter meteorològic

Potser t'agradaria compartir ...   
@meteodomenys. Sant Jaume ja té Twitter meteorològic

Recentment es va obrir un nou compte de Twitter sota el nom de @meteodomenys. Aquesta ha estat iniciativa d'un jove del municipi, l'Aitor Claramunt, que des de sempre s'ha declarat un aficionat de la meteorologia i de tot el que hi està relacionat. L'Aitor és un dels joves contractats pel Programa de Garantia Juvenil i forma part de la brigada municipal. La idea li va sorgir quan es va anunciar que havia d'arribar una massa d'aire fred amb gran probabilitat de neu en cotes baixes. Va pensar en crear una pàgina on publicar tota la informació del temps amb el nostre poble com a referència. Ell ja seguia altres comptes d'aquesta coneguda xarxa social relacionats amb el temps atmosfèric d'altres municipis i va creure oportú fer-ne un del nostre poble per tal de compartir amb tots i totes la informació sobre la previsió del temps. Després de presentar el projecte a l'ajuntament, que el va encoratjar, va obrir el compte i, ara, cada matí publica la previsió meteorològica. Durant el dia, a més, va publicant notícies relacionades, fotografies que li fan arribar al correu (meteodomenys@gmail.com) o que fa ell mateix, sobre l'efecte dels fenòmens atmosfèrics.

 

Un cop formalitzat el Twitter, el següent pas va ser posar-se en contacte amb Domenys Ràdio per col·laborar amb un espai per fer difusió del nou canal a les notícies, informar sobre el temps, fer entrevistes, parlar del clima, explicar plans d'actuació i... molt més!

 

L'impulsor del projecte va triar Twitter en lloc de Facebook perquè, segons la seva opinió, mentre Facebook s'ha estancat, Twitter està augmentant la seva activitat i el nombre dels seus seguidors. A ell no li preocupa tenir més o menys followers ja que ho fa amb la mateixa passió en tingui 1 o 1000. L'Aitor obre la porta a tota aquella persona que es vulgui sumar al projecte i col·laborar, ja sigui enviant imatges o participant d'una manera o altra en omplir de continguts el Twitter.

Potser t'agradaria compartir ...