Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-01-2017

Comença el cicle "El Dimecres Tecnològic" al Punt TIC

Potser t'agradaria compartir...

Comença el cicle "El Dimecres Tecnològic" al Punt TIC

"El Dimecres Tecnològic" és un conjunt de xerrades relacionades amb el món de la informàtica que es fan cada dimecres i que van començar el 25 de gener al Punt TIC, a la Casa de Cultura. Aquestes xerrades toquen temes molt interessants per estar al dia sobre les noves tecnologies, com ara "Què és un ordinador i com comprar-lo" o "Les xarxes socials", també temes més concrets com "El món del videojoc" o "Les compres online". Totes les xerrades les fa el Mario Molero, el jove contractat com a Auxiliar de Serveis Informàtics a través del Programa de Garantia Juvenil. Les xerrades han estat pensades per a un públic divers i per tant s'intentarà que siguin el màxim d'amenes possibles.

 

Aquesta iniciativa neix per afavorir la relació de les persones amb les noves tecnologies. Avui dia gairebé tot el que consumim és tecnologia i no tenim molts coneixements sobre què es el que tenim a les mans o quina funció té una xarxa social. L'objectiu d'aquestes xerrades és explicar d'una manera senzilla què és la tecnologia i com entendre-la. Ens aproparem a alguns dels "nous" mons tecnològics que estan sorgint, com poden ser els videojocs o el Youtube. També és parlarà de les possibilitats que ofereix tenir un smartphone amb sistemes operatius com l'Android o l'iPhone, ja que moltes vegades no s'utilitzen al màxim potencial. Finalment ens ensenyaran a triar i optimitzar els diners dels que disposem a l'hora de fer una compra d'equips.

 

En acabar cada xerrada hi haurà un torn obert de preguntes, a més a més, es deixarà als assistents la possibilitat de valorar i escollir, d'entre un llistat d'opcions, quina xerrada volen per a la següent setmana. Tanmateix, els assistents podran proposar fer una xerrada que no estigui al llistat, d'un tema relacionat amb la tecnologia, que a ells els interessi.

 

Us esperem cada dimecres al Punt TIC! Recordeu que no cal inscripció prèvia.

Potser t'agradaria compartir...