Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
31-07-2023

Societat de Caçadors de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

La SOCIETAT DE CAÇADORS de Sant Jaume dels Domenys va ser fundada el 20 de novembre de 1964 y té per objecte facilitar als seus associats la pràctica de la caça dintre del més estricte compliment de les normes que la regulen. Així mateix, té com a fi proporcionar el més decidit suport als organismes federatius i Autonòmics, col·laborant amb energia contra la caça furtiva i els mètodes de caça prohibits per la llei, actuant sempre en defensa de les espècies protegides.

Aquesta SOCIETAT està integrada a la Federació Catalana de Caça i pertany a la demarcació territorial de Tarragona. A més de l'activitat cinegètica de caça major i menor, els seus socis poden practicar totes les activitats esportives que depenen de la Federació Catalana de Caça, no té ànim de lucre i està formada per, aproximadament, 75 socis entre residents i no residents i 25 socis convidats. El règim intern segueix els principis de representativitat i d'organització Democràtica.

El terme municipal es correspon amb un 50% de bosc i un 50% de zona agrícola, en la seva major part vinya i olivera, tot de secà. La Societat de Caçadors és la primera interessada i compromesa amb l'hàbitat tant d'espècies cinegètiques com de les que no ho són, i per això dedica part dels seus recursos a la sembres de bessa, girasol i blat en parcel·les cedides a aquest efecte pels propietaris.

 

La Societat manté i supervisa més de 25 punts d'aigua amb bidons de 1000 litres i boies de consum regulat i disposa de més de 25 hectàrees utilitzades com a zona de guarderia cinegètica. A més de les activitats pròpies, la Societat col·labora en les Festes Majors amb l'organització d’un concurs de tir al Plat en les Festes de Sant Jaume (Juliol), i Lletger (Octubre), i en l'organització anual del sopar del senglar a la que poden assistir tots els veïns del municipi.

Societat de Caçadors de Sant Jaume dels Domenys
Direcció fiscal: Carretera de la Torregassa, s/n

Direcció postal: carrer del Garbí, 6

Persones de contacte: Javier Tortajada Sánchez i Pedro Guillermo Narvaez Castro

Telèfon de contacte: 622371574

Correu: scsjdsecretari@gmail.com 

 

Potser t'agradaria compartir...