Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-04-2015

Junta de Govern Local del 23 de març de 2015

Potser t'agradaria compartir...

Extracte de l'acta de la sessió ordinària de la Junta de Govern Local del 23 de març de 2015.

- S'aprova l'acta anterior.

- Es concedeix el canvi de la titularitat del nínxol núm. 377 del cementiri municipal, a nom de la persona sol·licitant.

- S'aprova la pròrroga de la contractació del servei de menjador escolar pel curs escolar 2015-2016 a l'empresa ADARA SENIORS SERVICE, SL, sense que això comporti un augment del preu del menú escolar.

- S'acorda concertar la contractació per via de contracte menor a favor l’Orquestra Cimarron pel ball de tarda, concert i ball de nit de la Festa Major 2015 del dia 25 de juliol a la pista de les Escoles, per un import de 8.000 € (IVA no inclòs).

- S'acorda concertar la contractació per via de contracte menor a favor del Grup Strombers per al concert jove de Festa Major 2015, que se celebrarà el dia 24 de juliol de 2015 a la pista de les Escoles, per un import de 9.000 € (IVA inclòs).

- S'aproven les liquidacions de l’Impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, de diferents anys d’acord amb les transmissions corresponents a 6 expedients, amb un import total de  4.466,51 €.

- S'atorga una llicència municipal d'obres majors i aprova la liquidació de l’impost de construccions i obres i la taxa de l’expedient corresponent.

- S'atorga la instal·lació del gual al carrer Tarragona, núm. 1 a nom de NOVASOL SPRAY, SA.
 
- S'aprova el Pla de Seguretat de l’obra de construcció d’arranjament de la zona recreativa i lúdica de la Torregassa, presentada per l' empresa VECOSA, SL i d'acord amb la conformitat de la directora de les obres, Maria Almirall Ferrerons.
Potser t'agradaria compartir...