Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-10-2014

Junta de Govern Local del 20 d'octubre de 2014

Potser t'agradaria compartir...

Extracte de l'acta de la Junta de Govern Local del 20 d'octubre de 2014.

- S'aprova l'acta anterior.

- S'acorda retornar la quantitat de 108 € corresponent cadascuna de les 2 fiances de l'aigua, al compte facilitat per cada persona interessada.
 
- S'acorda sol·licitar a la Creu Roja un aparell del servei de teleassistència domiciliària per la persona interessada, d'acord amb l'informe favorable dels Serveis Socials en relació a la seva situació sociofamiliar. S'acorda l’assumpció per part de l’Ajuntament del 75 % del cost del servei de teleassistència mensual, que és de 28,00 €

- S'aprova la fase ADO (autorització, disposició i reconeixement de la despesa) de la relació número 27 de factures per un import de 157.603,43 €  euros per aplicació pressupostària de l’exercici 2014.

- S'atorga una llicència municipal d'obres menors i aprova la liquidació de l’impost de construccions i obres i la taxa de l’expedient corresponent.

- S'atorga una llicència municipal d'obres majors i aprova la liquidació de l’impost de construccions i obres i la taxa de l’expedient corresponent, amb la bonificació del 50%, d’acord amb l’article cinquè de l’ordenança reguladora de les bases per a la concessió de subvencions per a promoure diferents activitats.

- S'aprova la certificació 2, presentada per l’empresa CONSTRUCCIONS JORDI RIERA, SL, per import de 41.873,94 € de Local social i magatzem al nucli de Cornudella, i autoritza el pagament mitjançant la imputació a la partida 453-61944 del pressupost de 2014.

- S'atorga una llicència de primera ocupació i aprova la liquidació de la taxa de l’expedient corresponent.

- S'acorda retornar l’aval definitiu número 972/12 per un import de 4.860,00 euros de l’entitat financera Banca de Sabadell (anteriorment, Banco Mare Nostrum SA (BMN)) a favor de Ventuber Suport, SL, adjudicatari del contracte pel servei de neteja de l’Escola “Els Quatre Vents”, que el venciment d’aquest aval és del 30 de juny de 2014, i que no és executable.
Potser t'agradaria compartir...