Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-09-2014

Junta de Govern Local del 22 de setembre de 2014

Potser t'agradaria compartir...

Extracte de l'acta de la sessió ordinària de la Junta de Govern del 22 de setembre de 2014.

- S'aprova l'acta anterior.

- S'autoritza a l’empresa AUTOCARS POCH, S.A. a realitzar el transport discrecional de viatgers amb reiteració d’itinerari pel transport escolar al centre docent públic CEIP Els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys pel curs 2014-2015. D'acord amb les línies i horaris: LP 8  Lletger- la Torregassa – el Papiolet –Sant Jaume dels Domenys,  de dilluns a divendres de 8.35 a les 9.00 hores i de 16.00 a 16.25 hores.

- S'atorga l’ajut extraordinari que ascendeix en total a 284,22 € a les famílies que ho han sol·licitat, i abonar a l’Escola aquest import, d'acord amb l'informe dels Serveis Socials. L’import corresponent al 40% de subvenció que l’Ajuntament atorga mitjançant l’ordenança reguladora de la subvenció a la compra de llibres de text escolars, s’abonarà directament a l’Escola Els Quatre Vents, durant l’any 2015.

- Es dóna per assabentat que, amb efectes del dia 22 de juliol de 2014 es comunica el canvi de nom  de l’activitat de hotel rural situada en el carrer Major núm. 7, d’aquest municipi.

- Es dóna per assabentat que, amb efectes de data 1 d’agost de 2014, l’empresa VITOGAS ESPAÑA SA  amb CIF A 81716706 és la titular de les instal·lacions i activitats dels expedients:
Expd. LLA 239/2007: Llicència ambiental ANNEX III acord Junta de la Govern Local de 7 de maig de 2007, centre d’emmagatzmatge i xarxa de distribució de gas propà (GLP) al carrer Montserrat núm. 3 de la Carronya.
Expd. LLA 243/2007: Llicència ambiental ANNEX II.2 acord de la Junta de Govern Local de 28 de juliol de 2008, centre d’emmagatzmatge i xarxa de distribució de gas propà (GLP) al carrer Torregassa UA 2 de la Torregassa
Es requereix a l’empresa VITOGAS ESPAÑA SA per a què aporti el control inicial obligatori realitzat per una ECA dins del termini de 3 mesos a comptar a partir de l’endemà de la recepció de l’advertiment i d’acord l’establert en les condicions imposades a la llicència ambiental atorgada en Junta de Govern Local de data 28 de juliol de 2008 (s’adjuntarà còpia de l’acord al nou titular).

- Es dóna per assabentat que, amb efectes a 19 de setembre de 2014, s'inicia l’activitat innòcua ramadera dedicada a la cria extensiva de cabres i ovelles al polígon 1 Parcel·la 5 del terme municipal de Sant Jaume dels Domenys.

- S'acorda retornar la quantitat de 108 € corresponent a la fiança de l'aigua, a cadascuna de les 3 persones sol·licitants.
 
- S'atorguen dues targetes d’aparcament individual per a persones amb disminució com a titular no conductor, d'acord amb el dictamen Tècnic facultatiu de la revisió del grau de discapacitat efectuada per l’Equip de Valoració i Orientació dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Benestar Social i Família, a les dues persones sol·licitants.

- S'acorda comunicar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per a què en temps i forma faci efectiu el pagament per la quantitat de 2.345,06 €, i que correspon al període de facturació entre maig de 2014 i setembre de 2014 pels dos contractes 82006059781 i 82006059456 d’enllumenat públic de la urbanització El Papagai, prèvia remissió de la còpia de les factures rebudes per la companyia elèctrica Endesa.

- S'aprova definitivament el plec de clàusules administratives particulars que regeixen de la contractació de serveis d’assessorament urbanístic a Sant Jaume dels Domenys, i es convida a les següents persones físiques/jurídiques que a continuació es detallen:
JOSEP INGLADA MAÑE
FRANCESC LEGAZ GUILLA
ANTONI PUJOL MALÉ
ARQUETIPUS, Projectes Arquitectònics, SL
per que en el termini de 15 dies hàbils presentin les seves ofertes adjuntant del plec de clàusules administratives i particulars de la contractació de serveis d’assessorament urbanístic a Sant Jaume dels Domenys, procediment negociat sense publicitat, tramitació ordinària a la notificació del present acord.

- S'atorguen cinc llicències municipal d'obres menors i aproven les liquidacions de l’impost de construccions i obres i la taxa dels expedients corresponents.

- S'aprova definitivament l’annex (Justificació de preus) a la memòria valorada per a la millora de l’eficiència en l’enllumenat públic

- Es prenen en consideració les al·legacions presentades per la persona interessada, en relació a la sol·licitud de subvenció per a promoure la construcció d’habitatges d’ús particular i de primera residència, i resoldre a favor de l’interessat la subvenció corresponent al 50% del permís d’obres amb número d’expedient OMA 5/2014 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat al carrer Xaloc, núm. 31. S'atorga la subvenció de l’impost d’obres i la bonificació de la taxa, que ascendeix a un import total de 1.242,92 €, que es farà efectiu una vegada presentat el certificat final d’obres i haver obtingut la llicència de primera ocupació.

Potser t'agradaria compartir...