Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-10-2013

Presentació del llibre 'L'Olivera' de Josep Pros i de la programació de Domenys Ràdio

Potser t'agradaria compartir...

 Presentació del llibre 'L'Olivera' de Josep Pros i de la programació de Domenys Ràdio

El divendres 18 d'octubre, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Sant Jaume es va presentar el segon llibre de Josep Pros, l'Olivera, i també la nova programació per la temporada 2013 – 2014 de Domenys Ràdio.

L'acte va començar amb la presentació de la programació de l'emissora municipal. Una programació centrada en la informació però també en l'entreteniment amb programes creats per gent del municipi que han agafat el projecte de l'emissora amb molta empenta. La graella compta amb programes de temàtiques molt diverses: música, cuina, salut, tertúlies, entrevistes, etc. Una graella que es completa amb espais musicals i programes d'altres emissores gràcies a la Sindicada, una plataforma d'intercanvi de programes que ofereix La Xarxa de Comunicació Local.


Tot seguit, es va fer la presentació de l'Olivera de Josep Pros, una novel·la basada en una història real, ambientada a l'època de la Guerra Civil espanyola. La presentació del llibre va comptar amb la participació dels dos prologuistes, l'artista vendrellenc Joan Descals i en Jordi Pros, nét de l'autor. L'Olivera és el segon llibre de l'escriptor domenyenc, amb el que ha canviat d'estil. Ha passat de l'autobiografia a la novel·la. Aquest canvi és degut a que l'escriptor, de 90 anys, plasma les seves vivències tot escoltant i recordant les històries de quan era petit, però aquest cop transformat en relat. En acabar la presentació, hi havia coca i cava per a tots els assistents.


Aquest acte el va organitzar l'Associació Cultural Nautilus, que ha col·laborat en l'edició d'aquest exemplar. També va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi Magí Pallarès que va tancar l'acte tot felicitant tan a la ràdio com a l'escriptor Josep Pros i a l'organització per la feina feta.

La novel·la es pot comprar als punts de venda habituals, la Llibreria Estel de Sant Jaume i a la seu de l'Associació Cultural Nautilus.

 





Potser t'agradaria compartir...