Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-06-2013

1r Campus de futbol Marc Bartra

Potser t'agradaria compartir...

 1r Campus de futbol Marc Bartra

Aquest passat diumenge 30 de juny es va posar punt i final al primer Campus Marc Bartra. Durant una setmana 92 nens i nenes han après i gaudit de tots els aspectes del futbol. El Campus va començar el passat dimarts 25 de juny a porta tancada i el diumenge tots els nens i nenes van ensenyar a les seves famílies tot el que havien après en el Campus. Treball en equip, responsabilitat, tècnica, saber perdre i també guanyar són alguns dels valors que durant aquesta setmana 6 monitors i 6 entrenadors han ensenyat a nens i nenes que tenen passió pel futbol.

 

L'Èric Bartra, director tècnic i coordinador del Campus, explica que ja feia temps que tenien pensat organitzar aquesta activitat i que fa més de set mesos que ho estaven preparant. Està prevista una segona edició, ja que la valoració i l'experiència del primer Campus és excel·lent.

 

A més, a més, tots els participants van tenir l'oportunitat de conèixer el Marc Bartra, van fer una excursió al Camp nou, van gaudir de les instal·lacions del camp municipal de gespa i de la piscina municipal. Totes les famílies que van portar els seus fills a participar valoren positivament aquesta activitat.

 

Un esdeveniment d'aquestes característiques per un poble com Sant Jaume suposa donar a conèixer el municipi i així ho manifestava l'alcalde, el Magí Pallarès, remarcant la importància de tenir un espai com el camp de futbol municipal preparat per una iniciativa com aquesta.

 

L'últim dia del Campus, tots els nens i nenes van passar un dia al costat d'un dels seus jugadors preferits, el Marc Bartra que, com ells, també va tenir l'oportunitat de participar en un campus per practicar l'esport que més els agrada, el futbol.

 

Posant punt i final al campus amb la participació de totes les famílies, nens i nenes i l'organització, ara toca descansar tot esperant que l'any que ve es pugui celebrar el segon Campus Marc Bartra.

(Notícia extreta de Domenys Ràdio)





































Potser t'agradaria compartir...