Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-09-2011

Ple ordinari del 22 de setembre de 2011

Potser t'agradaria compartir...

 


Extracte de l'acta de la sessió ordinària del Ple del 22 de setembre de 2011



- S'aproven, per unanimitat, les actes de sessió extraordinària de dates 8 de juny i 23 de juny de 2011, i respecte la sessió extraordinària del 17 d’agost amb dues modificacions:

1ª A la pàgina 18 i última de l’acta , al final del 4ª paràgraf, on diu “El Sr. Ventura diu ... que sí hi havia diners però es van haver de destinar urgent a la defensa judicial”. Ha de dir: “El Sr. Ventura diu ... que sí hi havia diners però es van haver de destinar urgent a pagar el 30 % del camp de futbol”.

2ª A la pàgina 18 i última de l’acta a les consideracions de l’alcaldia, 5º paràgraf, on diu: “Finalment el contracte de la brossa mereix punt i apart perquè hi ha un dèficit inexplicable de 11.000 € ha de dir: “Finalment el contracte de la brossa mereix punt i a part perquè hi ha un dèficit inicial de 110.000 €”.



- És dóna compte de les resolucions d’alcaldia núm.287 al 297 de 2010 i núm. 1 al 172 de 2011. Veure ANNEX 0.



- Es ratifica, per unanimitat, el Decret de l’alcaldia núm. 29/2011, pel qual s’acorda Ratificar l’acord del Ple extraordinari de l’Ajuntament de l’Arboç del dia 23 de desembre de 2010, que aprovà el desistiment de la licitació per a la contractació de la construcció i explotació d’una deixalleria tipus “A” (deixalleria mòbil i recollida d’estris i andròmines) expd. núm. 239/2010.



- S'aprova definitivament, per unanimitat, el resum numèric general municipal d'habitants de les xifres obtingudes en la revisió d'1 de gener de 2010 amb les següents dades:

Concepte

Total

Homes

Dones

Població del municipi a 1 de gener de 2010

2.450

1.267

1.183



- Es ratifica, per unanimitat, el Decret de l’alcaldia núm. 61/2011, pel qual s’acorda l’adhesió voluntària del municipi de Sant Jaume dels Domenys al conveni de col·laboració signat entre l’Agència Catalana de Residus i els sistemes integrats de gestió (SIG) de residus de piles i d’acumuladors signat en data 26 de juliol de 2010, escollint com a sistema de recollida l’opció A. Veure ANNEX 1.



- Es ratifica, per unanimitat, l’acord de la Junta de Govern Local de 11 d’abril de 2011, pel qual s’acorda aprovar l’addenda al conveni de col·laboració entre els ajuntaments de l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys, i la Bisbal del Penedès, els establiments comercials dels municipis i l’empresa ALQUIENVAS, per a la distribució i venda de bosses i fundes compostables destinades a la recollida “porta a porta” de brossa orgànica. EXPD. 132/2010. Veure ANNEX 2



- Es ratifica, per unanimitat, la moció del Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès per demanar l'ampliació i les millores del pàrquing de l'Hospital del Vendrell. Veure ANNEX 3.



- S'aprova, per unanimitat, l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits per import de 235.490,45 € i que es facin els assentaments comptables necessaris, seguint la incorporació realitzada d’aquestes obligacions, al pressupost de l’exercici corrent, i procedir a la formalització contractual seguint el procediment que legalment procedeixi. Veure ANNEX 4



- S'aprova definitivament, per unanimitat, els comptes generals de 2010 en el mateix sentit que el dictamen de Comissió Especial de Comptes de 8 d’agost de 2011. Veure ANEX 5



- S'aprova provisionalment, per unanimitat, el Pla especial urbanístic per a la creació d’un sistema urbanístic general no previst en les NNSS vigents, per a la implantació d’una planta de reciclatges i valorització de residus de la construcció i demolició, en seguiment de les prescripcions i consideracions indicades a la part expositiva.



- S'acorda, per unanimitat, comunicar la resolució per a la presentació del recurs d’alçada davant del Conseller d’Empresa i Ocupació contra l’acord d’autorització de la Comissió de Preus de Catalunya de les tarifes de subministrament d’aigua de Sant Jaume dels Domenys, al Departament d’Empresa i Ocupació i a l’empresa concessionària Aqualia Gestión Integral SA pel seu coneixement. Veure ANNEX 6.



- S'acorda acceptar la subvenció atorgada per Resolució del Departament d’Ensenyament, per la qual s’atorguen subvencions a les corporacions locals titulars de llars d’infants, per al curs 2010-2011 per un import de 75.200,00 €., i aprovar el Conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, i l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, per a la formalització de la subvenció per al funcionament de centres educatius per primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal per al curs 2010-2011. Veure ANNEX 7.

Potser t'agradaria compartir...