Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-12-2009

Visita del conseller de Medi Ambient de la Generalitat a les obres de la portada d'aigua de l'Ebre

Potser t'agradaria compartir...

 Visita del conseller de Medi Ambient de la Generalitat a les obres de la portada d'aigua de l'Ebre
Divendres, 11 de desembre de 2009, el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, va venir fins a Sant Jaume per fer una visita de les obres per a la portada d'aigua de l'Ebre a l'interior de la comarca que s'estan executan en la tercera i darrera fase. L'aigua estarà disponible per als municipis de Banyeres, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys en un termini d'aproximadament un any.
El conseller va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament al consistori, per després acostar-se fins a la zona on s'estan fent les obres, a la Torregassa, juntament amb gerent de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Adolf Martínez, el president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT), Daniel Pi, els alcaldes de diferents pobles del Baix Penedès i l'alcalde, Martí Ventura, i regidors de Sant Jaume dels Domenys.

El conseller, Francesc Baltasar també es va interessar per els danys que el foc va provocar a la zona del puig de Montgrós,en l'incendi dels dies 7 i 8 de novembre de 2009.











Potser t'agradaria compartir...