Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-11-2009

Festa de la Gent Gran

Potser t'agradaria compartir...

 Festa de la Gent Gran
El passat diumenge, 8 de novembre, va tenir lloc a Sant Jaume dels Domenys, l'acte d'homenatge a la gent gran, especialment les persones nascudes els anys 1943-1944 i que enguany feien els seixanta-cinc anys, entrant, per tant, a l'edat de la saviesa.

La celebració, organitzada per l'ajuntament i l'associació de la gent gran del municipi, i amb la col·laboració inestimable de la Cooperativa Agrícola, va tenir lloc al Teatre de la Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume, a partir de les cinc de la tarda.

Es va encetar l'acte amb els parlaments del president de la Cooperativa Agrícola, senyor Josep Montserrat, del president de l'Associació de Gent Gran del municipi, senyor Isidre Ceder i de l'alcalde, senyor Martí Ventura, el qual va agrair la col·laboració de les entitats.

A continuació, es van lliurar els diplomes als nascuts els anys 1943 i 44, i que passen a formar part del “primer equip”, una nova etapa on se'ls segueix demanant la col·laboració al màxim nivell.

L'alcalde Martí Ventura va llançar la proposta de recollir les fotografies antigues que conserven les diferents famílies del municipi i integrar-les dins una mena de museu fotogràfic de la memòria local, amb la finalitat de poder editar-lo posteriorment. D'aquesta manera, es conservarien les fesomies dels habitants de Sant Jaume que ja no hi són i els racons que el pas del temps ha canviat inevitablement.

Tot seguit, els nombrosos assistents van poder gaudir de la representació teatral de l'obra “De més verdes en maduren”, una comèdia en tres actes, original d'Assumpta González, i posada en escena pel Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran de Vallirana. La trama vodevilesca d'embolics i situacions hilarants va arrencar les riallades dels espectadors, que s'ho van passar d'allò més bé.

La cloenda, finalment, la va posar un berenar-sopar ofert per la Cooperativa Agrícola, a la qual cal agrair la seva col·laboració a l'organització d'aquest esdeveniment tan reeixit.


























Potser t'agradaria compartir...