Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-09-2009

Diada Nacional de Catalunya

Potser t'agradaria compartir...

 Diada Nacional de Catalunya
Amb l'Església parroquial de Sant Jaume dels Domenys plena de gom a gom, es van iniciar els actes de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany es va celebrar conjuntament amb la commemoració del 30è aniversari dels ajuntaments democràtics.

A les 8 del vespre una secció del conjunt instrumental Cor de Cambra Miklós Rózsa, amb els músics Daniel Sanxis Silleras (viola), Nèlia Sanxis Silleras (flauta), Kiev Portella Pons (piano), Maite Pérez Rojals (soprano) i Jordi Borràs Gelonch (tenor), van interpretar diferents peces del repertori del compositor hongarès Miklós Rózsa, entre les quals, les cançons Little Town i The Land Where My Heart Lies, composicions incloses en les Five for Voice and Piano, i que es van presentar al públic en primícia mundial, captivant a tots els assistents.

Tot seguit, i a la plaça de Sant Jaume, al costat de l'església, es va dur a terme l'acte en què el municipi commemorava el 30è aniversari dels ajuntaments democràtics. Les regidores i els regidors que ho són o ho han estat en aquests 30 anys van rebre de mans de l'actual alcalde, el Martí Ventura, i de la regidora de Cultura, la Montserrat Lope, un recordatori en nom de tota la població com a mostra d'agraïment per la seva dedicació.

El Cant dels Segadors va cloure l'acte protocol·lari i va donar pas a la coca i el cava que fou servit al nombròs públic assistent.


 













Potser t'agradaria compartir...