Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-07-2008

Mulla't per l'esclerosi múltiple

Potser t'agradaria compartir...

Sant Jaume es mulla per l'esclerosi múltiple



Diumenge 13 de juliol de 2008, Sant Jaume dels Domenys es va afegir a la iniciativa  de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple de mobilitzar a la ciutadania i fer-la participar en els actes programats per conscienciar a la gent sobre aquesta malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal.

Les regidories d'Esports i de Sanitat van preparar la jornada "Mulla't per l'esclerosi múltiple", d'acord amb el guió de la Fundació, a la Piscina Municipal de Sant Jaume. Hi va haver venda d'articles i animació, que va tenir el seu punt més àlgid a les 12 del migdia quan tothom es va tirar a la piscina per tal de col·laborar amb la Fundació, a batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a qualsevol de les més de 600 piscines de punts diferents de Catalunya, per una causa solidària.

A Sant Jaume dels Domenys els nombrosos banyistes que es van apropar fins a les instal·lacions municipals, van nedar un total de 13.305 metres.

Entre la recaptació de les entrades, la venda d'articles i la recollida de donatius, es va assolir la xifra de 259,50 euros, que han estat ingressats íntegrament al compte de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple.

Potser t'agradaria compartir...